Teven

onderstaande teefjes hebben in de loop der jaren bijgedragen aan onze fokkerij. Helaas zijn niet alle teefjes nog onder ons.

De meeste teefjes wonen niet bij ons thuis, maar hebben liefhebbende mede-eigenaren waar ze verwent worden!


Staffmate Eye of the Tiger, 6 mnd oud
Staffmate Eye of the Tiger, 6 mnd oud

Staffmate Eye of the Tiger (Billie)                          stamboom 

Staffmate the Devil wears Prada x Jackstaff Spanish Gold

Billie is bij ons op 19-12-2014 geboren en woont bij haar mede-eigenaren Ilse en Denny.

Ze heeft ondertussen haar de A gehoorzaamheidscursus afgerond met een 1e plaats!


Staffmate Quietly Brilliant
Staffmate Quietly Brilliant

Staffmate Quietly Brilliant (Chelsey)                      stamboom 

Staffmate Go with the Flow x  Ch. Staffmate Around the World

Chelsey is geboren op 13-02-2014 en als pup geplaatst bij Tessa en Pascal, die ook de mede-eigenaren zijn. Daar houd ze twee kennelgenoten gezelschap, Staffmate Devoted to Me en Staffmate Born to be Wild. Eind 2016 willen we haar gaan dekken


Staffmate Light my Fire, foto op 6 mnd
Staffmate Light my Fire, foto op 6 mnd

Staffmate Light my Fire (Puck)                               stamboom 

Staffmate in the Limelight x Albermabull Ice White

Puck is op 15-11-2013 geboren en woont bij ons thuis. Daar is ze de benjamin die de oudjes in huis actief houdt


Staffmate Sky is the Limit
Staffmate Sky is the Limit

Staffmate Sky is the Limit (Suuz)                           stamboom 

Staffmate Devoted to Me x Ch. Staffmate Aroud the World

Suuz is geboren op 14-09-2013 en als pup geplaatst bij Tom en Ilona die ook de mede-eigenaren zijn. Suuz heeft één keer een show gelopen, de KCM van de S.B.T.C.N., hier behaalde ze een "uitmuntend". In 2016 willen we Suuz gaan dekken.


Staffmate Kisses of Fire
Staffmate Kisses of Fire

Staffmate Kisses of Fire (Pepper)                           stamboom 

Staffmate Dancing Queen x  Ch. Staffmate Around the World

Pepper is geboren op 12-07-2013 en als pup geplaatst bij Carijn en Sander die ook de mede-eigenaren zijn. Toen Pepper geboren werd was de verassing groot. Uit twee zwarte ouders een rode pup is zeldzaam, maar met in de verre afstamming waren er meer rode voorouders, dus onmogelijk was het niet.  Pepper zal in 2016 voor het eerst gedekt worden


Staffmate the Devil wears Prada
Staffmate the Devil wears Prada

Staffmate The Devil wears Prada (Checca)          stamboom 

Staffmate Go with the Flow x  Ch. Alchemist of Spirit Staffs

Checca is bij ons geboren op 30-10-2012 en woont bij Robert en Charline. Ze heeft bij de aankeuring een "uitmuntend" behaald. We hebben van haar in december 2014 een nestje gekegen waarvan we  een teefje, Staffmate Eye of the Tiger,  zelf hebben gehouden. Een reutje uit dit nest, Staffmate Fast Valentino,  hebben we naar Italië verkocht en dit reutje werd op de wereldshow in 2015 "Beste pup"


Staffmate in the Limelight
Staffmate in the Limelight

Staffmate in the Limelight (Skippy)                        stamboom

Staffmate Touch of Class x Ch. Highbourne Bureaucracy

Skippy is het nestzusje van Sydney op 10-10-2011 geboren. Ze heeft bij de aankeuring een "uitmuntend" behaald en heeft twee nestjes gehad. Uit haar 1e nestje hebben we Staffmate Light my Fire zelf gehouden.

 

 


Staffmate Devoted to Me
Staffmate Devoted to Me

Staffmate Devoted to Me (Chiva)                           stamboom 

Staffmate Born to be Me x Ch. Alchemist of Spirit Staffs

Chiva is bij ons geboren op 02-10-2011 en als pup geplaatst bij haar mede-eigenaren Tessa en Pascal. Chiva heeft enkele shows gelopen en daar telkens een "uitmuntend" gehaald. In Duitsland heeft ze een Jeugd CAC gehaald. Chiva heeft tot nu toe 2 nestjes gehad, waarvan we uit het 1e nestje Staffmate Sky is the Limit zelf hebben gehouden. Een ander puppy van haar verhuisde naar Noorwegen. Bij haar mede-eigenaren woont ze samen met haar grote broer Staffmate Born to be Wild en Staffmate Quietly Brilliant 


Staffmate Dancing Queen
Staffmate Dancing Queen

Staffmate Dancing Queen (Kick)                           stamboom 

Staffmate Harley Salutes You x  Ch. Kahols Black Magic at Passernomen

Kick is bij ons geboren op 25-01-2011 en als pup geplaatst bij Gert, Carijn en Margje, waar ze één nestje heeft gehad en nu van haar "pensioen" geniet. Uit dit nestje met Staffmate Around the World werd een rode pup geboren, Staffmate Kisses of Fire, die we zelf gehouden hebben en waar Carijn en Sander nu mede-eigenaar zijn.


Staffmate Go with the Flow
Staffmate Go with the Flow

Staffmate Go with the Flow (Sammy)                    stamboom 

Staffmate Devils Diamond Legacy BJS'09 x Ch. Carnig Positive Profile

Sammy is bij ons geboren op 13-08-2010 en als pup geplaatst bij Janneke en Stef, waar ze nu als maatje van de kinderen haar dagen slijt . Sammy heeft slechts één show gelopen, namelijk de KCM van de S.B.T.C.N. Daar haalde ze een "Uitmuntend".  Ze heeft in haar leven twee nestjes gehad, waaruit we uit haar 1e nest Staffmate the Devil wears Prada en uit haar 2e nestje Staffmate Quietly Brilliant zelf hebben gehouden.


Staffmate Devils Diamond Legacy BJS'09
Staffmate Devils Diamond Legacy BJS'09

Staffmate Devils Diamond Legacy BJS'09 (Lola) stamboom 

Ashstock Black Mischief x Staffmate Back to Reality

Lola is bij ons geboren op 02-06-2008 en als pup geplaatst bij Maartje en Remco, waar ze nu van haar "pensioen" geniet. Lola had een zeer korte maar succesvolle show carrière. Ze deed namelijk maar één show, de prestigieuze Bundessieger in Dortmund, waar ze ook nog eens de jeugdtitel binnenhaalde en zich Bundesjugendsieger 2009 mocht noemen. Ze heeft in haar leven drie nestjes gehad, waaruit we uit haar 1e nest Staffmate Go with the Flow zelf hebben gehouden.


Staffmate Harley Salutes You
Staffmate Harley Salutes You

Staffmate Harley Salutes You (Chef)                     stamboom 

Staffmate Charming Chloé x Terracota Hells Angel

Chef is bij ons geboren op 01-06-2008 en als pup geplaatst bij Roy en Femke, ze heeft 1 nestje gehad, waaruit we Staffmate Dancing Queen zelf hebben gehouden. Chef heeft nu gezelschap van een puppy van haar dochter Staffmate Dancing Queen.


Staffmate Touch of Class
Staffmate Touch of Class

Staffmate Touch off Class (Layla) †                      stamboom 

Staffmate Charming Chloé x Ch. Stormbull Solo

Layla is bij ons geboren op 15-04-2007 en heeft op de enkele shows die ze gelopen heeft altijd een "uitmuntend" gehaald. Ze heeft 2 nestjes gehad en uit haar 1e nestje hebben we Ch. Staffmate Around the World en Staffmate in the Limelight zelf gehouden.


Staffmate Charming Chloe
Staffmate Charming Chloe

Staffmate Charming Chloé (Chloé)  †                    stamboom 

Ashstock Black Mischief x Ch. Megabyte Black Bomber

Chloé is bij ons op 12-12-2003 geboren en samen met haar moeder en broer Staffmate Noble Ambassador vormen ze in de eerste jaren onze kennel. Chloé was voornamelijk 's nachts bij ons, want overdag hield ze mijn ouders gezelschap die naast ons wonen. Chloé heeft 1 show gelopen en daar een uitmuntend behaald. Daarnaast heeft ze drie nestjes gekregen waaruit we Staffmate Touch of Class † en Staffmate Harley Salutes You zelf hebben gehouden. Daarnaast hebben we een zoon van haar, Staffmate Back to Reality, eenmalig gebruikt als dekreu. Uit hem hebben we Staffmate Devils Diamond Legacy BJS'09 gefokt.


Ashstock Black Mischief
Ashstock Black Mischief

Ashstock Black Mischief (Mischief)                           stamboom 

Ashstock Devils Diamond x Ch. Jackstaff Fasination

Mischief is in Engeland geboren op 12-08-2001 bij Alec en Rita Waters (Ashstock). Ze is de stammoeder van onze kennel en de eerste Stafford waar we mee zijn gaan fokken. Alle hondjes gefokt onder onze kennelnaam "Staffmate" stammen van haar af. Ze is de volle zus van de Engelse kampioensreu Ch. Ashstock by Jupiter en ze heeft bij ons totaal 4 nestjes gehad, waarvan we 3 hondjes hebben gehouden. Staffmate Noble Ambassador, Staffmate Charming Chloë † en Staffmate Devils Diamond Legacy. Momenteel is Mischief in haar 15e levensjaar. Het horen wordt wat slechter, het lopen wat minder, maar ze is nog altijd van de partij!