Verwachte nesten

Wij proberen altijd een goed doordachte en weloverwogen combinatie te maken en meestal doen we dat al vele maanden of zelfs al méér dan een jaar van te voren. Onze eerste zorg is het fokken van een gezonde pup, in eerste instantie bedoeld als maatje binnen je familie. Een pup met een lief, eerlijk en stabiel karakter.  Veelal reizen we af naar Engeland, het moederland van de Stafford, om daar een reu te gebruiken. Mocht U geïnteresseerd zijn in een pup, of alvast een pup willen reserveren, neem gerust contact met ons op (0315-323323 of 06-51713669) en kom een keer langs.  Mochten wij géén nestje hebben, dan kunnen we U misschien doorverwijzen naar een collega fokker die op dit moment een nestje heeft. De volgende combinaties hebben we voor het komende jaar geplandLinks teef: Staffmate Devoted to Me (Chiva)

Chiva is bijna 5 jaar en gaat voor de derde en laatste keer gedekt worden. Ze is een dochter van kampioensreu Ch. Alchemist of Spirit Staffs. Haar moeder (Staffmate Born to be Me) is een dochter van de Engels Kampioen Ch. Crossguns Tom Jones. Chiva woont niet bij ons thuis, maar bij haar liefhebbende mede-eigenaren in Doetinchem.

 

Rechts reu: Ch. Staffmate Around the World GW'13 (Sydney)

Deze door ons zelf gefokte kampioensreu heeft diverse grote shows gewonnen, waaronder de grootste Duitse shows in Dortmund en Leipzig waar hij ook de titel "German Winner" binnen sleepte. Zijn nakomelingen kan men ondertussen vinden in twaalf landen en hij al meerdere kampioenen en een CC winnaar voort gebracht. Sydney heeft een geweldig karakter wat je ook terug ziet in zijn nakomelingen
De teef is 06-03-2016 gedektLinks reu: Zutar What a Cracker

Deze 7 jarige reu is een van de betere rode reuen die er op dit moment zijn en hij heeft zij sporen verdient in de fokkerij.

Zijn voorouders komen voornamelijk uit Zuid-Africa

Rechts teef: Staffmate Kisses of Fire

Dochter van Kampioensreu Staffmate Around the World (Sydney)

Geboren uit twee zwarte ouders wordt dit een zeer interessante combinatie.

De pups worden rond 20 april verwachtRechts reu: Ch. Eclypstaff Cuz I Can

Deze Engelse kampioensreu won de prestigieuze Crufts dog show in 2015. Hij heeft al enkele nakomelingen voortgebracht die het uitstekend doen op shows.
We verwachten dit nest oktober 2016

links teef: Staffmate Sky is the Limit (Suuz)

Suuz is bijna 2,5 jaar en gaat voor het eerst gedekt worden.

Ze is een dochter van onze kampioensreu Ch. Staffmate Around the World. Haar moeder (Staffmate Devoted to Me) is een dochter van de Duits Kampioen Ch. Alchemist of Spirit Staffs.
Suuz woont niet bij ons thuis, maar bij haar liefhebbende mede-eigenaren in Nijverdal.