Verwachte nesten

Wij proberen altijd een goed doordachte en weloverwogen combinatie te maken en meestal doen we dat al vele maanden of zelfs al méér dan een jaar van te voren. Onze eerste zorg is het fokken van een gezonde pup, in eerste instantie bedoeld als maatje binnen je familie. Een pup met een lief, eerlijk en stabiel karakter.  Veelal reizen we af naar Engeland, het moederland van de Stafford, om daar een reu te gebruiken. Mocht U geïnteresseerd zijn in een pup, of alvast een pup willen reserveren, neem gerust contact met ons op (0315-323323 of 06-51713669) en kom een keer langs.  Mochten wij géén nestje hebben, dan kunnen we U misschien doorverwijzen naar een collega fokker die op dit moment een nestje heeft. De volgende combinaties hebben we voor het komende jaar geplandLinks teef: Staffmate Quietly Brilliant

Chelsea is 4 jaar en is voor de tweede en laatste keer gedekt worden. Ze is een dochter van kampioensreu Ch. Staffmate Around the World.  Chelsea woont niet bij ons thuis, maar bij haar liefhebbende mede-eigenaren in Doetinchem. De pups worden bij ons thuis geboren.

De pups zijn geboren en hebben allemaal een nieuw baasje.

 

Rechts reu: Staffmate Night Sky

Deze jonge door ons zelf gefokte 18 maanden oude reu heeft de Zuid Afrikaanse rode reu Zutar what a Cracker als vader. 
De teef is 08-10-2118 gedektLinks Teef: Staffmate Lady in Red

Deze 3 jarige teef een dochter van kampioensreu Ch. Staffmate Around the World.  Ze woont niet bij ons thuis, maar bij haar liefhebbende mede-eigenaren in Harreveld. De pups worden bij ons thuis geboren. 
Dekking zal rond mei 2019 plaatsvinden, verwachting is dat er rode en black brindle pups geboren kunnen gaan worden

Rechts reu: Staffmate Night Sky

Deze jonge door ons zelf gefokte 18 maanden oude reu heeft de Zuid Afrikaanse rode reu Zutar what a Cracker als vader.